top of page
Zonnebloem

Verliesverwerking bij scheiding

Bij een echtscheiding verlies je partner, maar misschien ook je gezin, toekomstdromen en zekerheden. In een korte tijd krijg je te maken met veel veranderingen.

Werkwijze en tarieven verliesverwerking bij scheiding

Werkwijze

Bij rouw denken we vaak meteen aan een overlijden. Maar ook als je relatie uitgaat, krijg je te maken met een proces van rouw.

Bij verlies als gevolg van een scheiding hoort een proces van verdriet en herstel. Als je bewust bezig bent met het verwerken van de scheiding, kan dit helpen om weer grip te krijgen op je leven en de toekomst.

 

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek  waarin ik meer te weten kom over jouw leven.

Tarieven

Kennismakingsgesprek (circa 30 min.) €35,- 

 

Vervolggesprek (circa 60 min.) €65,- 

 

Omdat ieder rouwproces uniek is en ik mijn begeleiding aan pas aan jouw behoeftes, bied ik geen pakketten aan. Dit past niet bij mij als rouw- en verliesbegeleider. Wel is het altijd mogelijk om gesprekken vooruit te plannen zodat je zeker bent van een afspraak. 

 

* De tarieven zijn inclusief btw;

* Vaak wordt een deel van mijn begeleiding vergoed door de zorgverzekering. Ik adviseer altijd bij jouw zorgverzekeraar na te vragen wat zij precies vergoeden; 

* Is mijn tarief voor jou financieel echt niet haalbaar, maar heb je wel behoefte aan rouwbegeleiding, neem dan toch contact met me op.

bottom of page