top of page
Zonnebloem

Rouwbegeleiding

Vroeg of laat krijgen we allemaal te maken met verlies. Het verliezen van een dierbare zoals je partner, vader, moeder of kind kan het gevoel geven dat je een deel van jezelf kwijtraakt. Het verlies raakt je lichamelijk en emotioneel. Al die gevoelens bij elkaar zijn heftig en het kan ingewikkeld zijn om hiermee om te gaan.

Werkwijze en prijzen rouwbegeleiding

Werkwijze

"Geef mij maar een stappenplan en vertel me vooral hoelang het duurt". 

 

Een gedachte die denk ik herkenbaar is voor iedereen die te maken heeft met verlies. 

 

Je wil een lijstje die je kan afvinken zodat het klaar is. Je hoopt daarmee dat het verdriet weggaat, of op z'n minst minder wordt.

 

Vroeg of laat kom je erachter dat rouw geen vaste stappen heeft. 

 

Ik kom er graag samen met jou achter waar jij vastloopt en wat jij nodig hebt in jouw unieke rouwproces. Ik geef je handvaten, tips en denk met je mee. Jij vertelt, ik luister. Soms vertel ik en luister jij.

Ik help je met mijn kennis en ervaring een balans te vinden tussen rouw en leven. Zodat je verder kan, maar mét je verlies als belangrijk onderdeel van je leven.

 

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin ik meer te weten kom over jouw leven. 

 

Voor iedereen werkt rouw anders en daarom werk ik niet met een standaard begeleiding, maar kijk ik echt naar wat bij jouw situatie past.

Tarieven

Kennismakingsgesprek (circa 30 min.) €35,- 

 

Vervolggesprek (circa 60 min.) €65,- 

 

Omdat ieder rouwproces uniek is en ik mijn begeleiding aan pas aan jouw behoeftes, bied ik geen pakketten aan. Dit past niet bij mij als rouwbegeleider. Het is uiteraard wel mogelijk om gesprekken vooruit te plannen zodat je zeker bent van een afspraak. 

 

* De tarieven zijn inclusief btw;

* Vaak wordt een deel van mijn begeleiding vergoed door de zorgverzekering. Ik adviseer altijd bij jouw zorgverzekeraar na te vragen wat zij precies vergoeden; 

* Is mijn tarief voor jou financieel echt niet haalbaar, maar heb je wel behoefte aan rouwbegeleiding, neem dan toch contact met me op.

bottom of page