top of page
Zonnebloem

Rouwbegeleiding

In ons leven krijgen we allemaal vroeg of laat te maken met verlies. Het verliezen van een dierbare zoals je partner, vader of moeder of je kind kan een gevoel geven dat je een deel van jezelf kwijtraakt. Het verlies raakt je lichamelijk en emotioneel. Soms verlies je jezelf en heb je het gevoel dat je geleefd wordt. 

Werkwijze en prijzen rouwbegeleiding

Werkwijze

Ik kijk graag samen met jou hoe we het verlies op een voor jou goede manier in je leven kunnen integreren, met ruimte voor een lach én een traan. Voor iedereen werkt rouw anders en daarom werk ik niet met een standaard begeleiding, maar kijk ik echt naar wat bij jouw situatie past. 

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarbij ik meer te weten kom over jouw leven, waarna ik met een plan zal komen op jou op weg te helpen in je rouwproces. 

Ik ga je niet vertellen hoe je moet rouwen, ik wil je handvaten meegeven zodat je zelf, met behulp van mij, kan ontdekken wat voor jou werkt.

Tarieven

Kennismakingsgesprek (circa 30 min.) €35,- 

 

Vervolggesprek (circa 60 min.) €65,- 

 

Omdat ieder rouwproces uniek is en ik mijn begeleiding aan pas aan jouw behoeftes, bied ik geen pakketten aan. Dit past niet bij mij als rouwbegeleider. Wel is het altijd mogelijk om gesprekken vooruit te plannen zodat je zeker bent van een afspraak. 

 

* De tarieven zijn inclusief btw;

* Vaak wordt een deel van mijn begeleiding vergoed door de zorgverzekering. Ik adviseer altijd bij jouw zorgverzekeraar na te vragen wat zij precies vergoeden; 

* Is mijn tarief voor jou financieel echt niet haalbaar, maar heb je wel behoefte aan rouwbegeleiding, neem dan toch contact met me op.

bottom of page